Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil post görmek

Rüyada yeşil post görmek

Rüyada yeşil post görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, şansın önünün kesileceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil post gördüyseniz:

  • Sorularınız cevapsız kalmayacak, taleplerinizi dile getirin.

Rüyada yeşil post görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işarettir.

Rüyada geyik postu görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, bolluk içinde yaşayacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına yorulur.

Rüyada beyaz koyun postu görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tilki postu görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet eder.

Rüyada köpek postu görmek borçlarının çoğalacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Rüyada posteki görmek kıdem atlayacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada keçi postu görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun postunda namaz kılmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments