Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru tavşan beslemek

Rüyada yavru tavşan beslemek

Rüyada yavru tavşan beslemek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, düzenin bozulacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Rüyada yavru tavşan beslemek gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmek yerine gerekeni yapmalısınız.

Rüyada yavru tavşan beslemek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tavşan beslemek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet eder.

Rüyada evde tavşan beslemek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine inanılır.

Rüyada tavşanı beslemek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, geniş bir ev satın alacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Rüyada tavşan beslemek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan beslediğini görmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, ağlayacağına delalettir.

Rüyada yavru ayı beslemek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada yavru kedileri beslemek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments