Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan eti almak

Rüyada tavşan eti almak

Rüyada tavşan eti almak korkularının yok olacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan eti almak gördüyseniz:

  • Sosyal olarak yüksek kişilerden yardım görebilirsiniz.

Rüyada tavşan eti yediğini görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan eti görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine inanılır.

Rüyada tavşan eti pişirmek her zaman evlatlarına destek olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına işarettir.

Rüyada tavşan eti almak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada tavşan eti yemek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada pişmiş tavşan eti yemek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada büyük tavşan görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işarettir.

Rüyada yavru tavşanlar görmek giden birinin geri döneceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments