Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan izi görmek

Rüyada tavşan izi görmek

Rüyada tavşan izi görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan izi gördüyseniz:

  • Bitirmekte zorlanabileceğiniz işlere hiç başlamamanızda fayda var.

Rüyada tavşan izi görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıç izi görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, güzelliklere rast gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmak izi vermek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine delalet eder.

Rüyada kendini izmirude görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada jilet izi görmek kendisine uğur getireceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada izgara köfte yemek gelişiminin hız kazanacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada karda iz görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada vücutta yara izi görmek razı geleceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments