Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kostüm görmek

Rüyada kostüm görmek

Rüyada kostüm görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kazancını iki kat arttıracağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, kötü yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kostüm gördüyseniz:

  • İlişkilerde yeni şeyler deneyimleyebilirsiniz.

Rüyada kostüm görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan kostümü giymek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet eder.

Rüyada tavşan kostümü görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments