Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan çalmak

Rüyada tavşan çalmak

Rüyada tavşan çalmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan çalmak gördüyseniz:

  • Aynı şekilde duygusal ilişkiler açısından da fazla şanslı değilsiniz.

Rüyada tavşan çalmak parasının her geçen gün artacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşan tavşan görmek sıkıntıya düşüreceğine, zorlukların aşılacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan boğmak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin tavşan verdiğini görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşanı yüzerken görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tavşanın kesildiğini görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan eti almak kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada tavşanla konuşmak huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments