Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tavşan verdiğini görmek

Rüyada birinin tavşan verdiğini görmek

Rüyada birinin tavşan verdiğini görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, küs kimselerin barışacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin tavşan verdiğini gördüyseniz:

  • Bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır.

Rüyada birinin tavşan verdiğini görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan dışkısı görmek işini büyüteceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına işarettir.

Rüyada tavşan derisi görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşanın işediğini görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, engellerden kurtulacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli tavşan görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan işemesi görmek sağlığının yerinde olacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, işlerinde berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla tavşan görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments