Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan boku görmek

Rüyada tavşan boku görmek

Rüyada tavşan boku görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, zorluklarının son bulacağına, dualarının kabul olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada tavşan boku gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gönüllü olarak da ihtiyaç duyulan yerlere müdahale gerçekleştirebilirler.

Rüyada tavşan boku görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına rivayet eder.

Rüyada kucağında tavşan görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına inanılır.

Rüyada tavşan dövmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada kaçan tavşan görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan pişirdiğini görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yavru tavşan sevmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına işarettir.

Rüyada tavşan ve köpek görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşanı kesmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments