Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan dövmek

Rüyada tavşan dövmek

Rüyada tavşan dövmek sevindirici haberler alınacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına inanılır.

Rüyada tavşan dövmek gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada tavşanı dövmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan dövmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan boku görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan ayağı görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine delalettir.

Rüyada yaban tavşanı görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalettir.

Rüyada tavşanın derisini yüzmek aileyle iş yapmayacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan doğurduğunu görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada tavşanla kedi görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, mesleğindeki başarısının artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments