Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağında tavşan görmek

Rüyada kucağında tavşan görmek

Rüyada kucağında tavşan görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, başarıdan başarıya koşacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine alamet eder.

Rüyada kucağında tavşan gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz hız kazanabilir.

Rüyada kucağında tavşan görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, her gün daha fazla dolacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet eder.

Rüyada tavşanı kucağına almak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada kucağında bebek emzirmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebek kucağa almak hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, canlanacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada köpeği kucağında görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada birinin kucağına yatmak hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Rüyada eşinin kucağında olmak bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada kucağında altın görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments