Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavla satın almak

Rüyada tavla satın almak

Rüyada tavla satın almak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine işarettir.

Rüyada tavla satın almak gördüyseniz:

  • Riskli görünen yeni fikirlerin olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada tavla satın almak hastalıklarını yenmeyi başaracağına, hobilerine eğileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine delalet eder.

Rüyada tavla görmek çaresiz durumlara düşeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavla zarı görmek çözüm yolları bulamayacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada tavla hediye almak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ters giden işlerin normale döneceğine işaret eder.

Rüyada tavla kutusu görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine rivayet eder.

Rüyada tavla oyunu görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına rivayet eder.

Rüyada tavla taşı görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalettir.

Rüyada tavla oynadığını görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işlerinin duracağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments