Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavana tırmanmak

Rüyada tavana tırmanmak

Rüyada tavana tırmanmak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavana tırmanmak gördüyseniz:

  • Çok farklı olaylar yaratıcılığınızı besleyebilir veya ilham verici olabilir.

Rüyada tavana tırmanmak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada tavanda tuz görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tavanda örümcek ağları görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada tavanda fare görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, yeni mekânlara gireceğine işaret eder.

Rüyada tavanı akan ev görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, dertlerin bölüşüleceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına inanılır.

Rüyada banyo tavanı görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavandan düşmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine yorulur.

Rüyada tavanda solucan görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments