Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavan akması görmek

Rüyada tavan akması görmek

Rüyada tavan akması görmek kişinin içinin daralacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına işaret eder.

Rüyada tavan akması gördüyseniz:

  • İyilikler hayal kurmanıza sebep olurlerken kötülükler gözünüzün yılmasına neden olabilirler.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, konfor içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavandan kan aktığını görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, hayatın düzene gireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada tavan aktığını görmek her zaman el üstünde tutulacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavan akması görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza yorulur.

Rüyada tavandan su akması görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tavandan su aktığını görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada tavandan su akmasını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına inanılır.

Rüyada tavanın aktığını görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, rahatın ve konforun geleceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments