Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda sinek görmek

Rüyada tavanda sinek görmek

Rüyada tavanda sinek görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada tavanda sinek gördüyseniz:

  • Olan bitene üzülmek yerine, ileriye bakılması gerekiyor.

Rüyada tavanda sinek görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, işinin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavanda yürümek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin tavanını süslemek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, işinin başına geçeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tavan aktığını görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına delalet eder.

Rüyada tavandan su aktığını görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Rüyada kirli tavan görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına işaret eder.

Rüyada tavanda karınca görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet eder.

Rüyada tavanda fare görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments