Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin tavanını görmek

Rüyada evinin tavanını görmek

Rüyada evinin tavanını görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinden geri kalacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada evinin tavanını gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada evin tavanının çöktüğünü görmek sorunlarının artacağına, lüks içinde olacağına, huzurlu, mutlu olacağına işarettir.

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada evin tavanını temizlemek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına delalettir.

Rüyada evin tavanını delik görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, büyük emekler vereceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin tavanını siyah görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada evin tavanına çıkmak şansın ve kısmetin de açık olacağına, işinde terfi edeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments