Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda solucan görmek

Rüyada tavanda solucan görmek

Rüyada tavanda solucan görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, kişinin afiyette olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tavanda solucan gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız dahi, uzun süreli arkadaşlıklarınıza veya iş birliklerinize zarar vermek istemiyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada tavanda solucan görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada caminin tavanını görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada tavan sıvamak mali krize gireceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin tavanını görmek maddi olanaklarının artacağına, yaşama isteğinin artacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkılmış tavan görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına işarettir.

Rüyada tavana yükselmek hak yolunu bulacağına, bilmediği duyguları tadacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada tavandan düşmek fırsatların elden kaçacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına rivayet eder.

Rüyada tavanda örümcek görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sonuçtan memnun kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments