Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü ev görmek

Rüyada küflü ev görmek

Rüyada küflü ev görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, dertleri biteceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küflü ev gördüyseniz:

  • Sizi zayıf veya kötü göstermeye çalışan kişilerle mücadele etmeniz gerekiyor.

Rüyada küflü ev görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada evde küf görmek sorunlarını unutacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada evi küflü görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada küflenmiş ev görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmekte küf görmek hem yıpranacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflenmiş börek görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada küflü baklava görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada küflü halı görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, başarı kaydedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments