Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü yatak görmek

Rüyada küflü yatak görmek

Rüyada küflü yatak görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflü yatak gördüyseniz:

  • İletişime geçmeniz durumunda eski tanıdıklarınız üzerinde olumlu etki bırakabilirsiniz.

Rüyada küflü yatak görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, yeni işlere girişileceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küflenmiş yatak görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, bazı konularda konuşulacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada küflü demir görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küflü elma görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflenmiş hamur görmek başarısının artacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına rivayet eder.

Rüyada küflenmiş yufka görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine alamet eder.

Rüyada küflü bıçak görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada küflü baklava görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, hayırlı kararlar verileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments