Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü salam görmek

Rüyada küflü salam görmek

Rüyada küflü salam görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada küflü salam gördüyseniz:

  • Gereksi gösteriş için büyük harcamalar yapabilirler.

Rüyada küflü salam görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada bozulmuş salam görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada salam yediğini görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine inanılır.

Rüyada salam görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine delalettir.

Rüyada fıstıklı salam yemek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salam yemek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sosis salam görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yüzünü güldüreceğine inanılır.

Rüyada salam sucuk görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, hastalıkların sona ereceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments