Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü patates görmek

Rüyada küflü patates görmek

Rüyada küflü patates görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küflü patates gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Rüyada küflü patates görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada küflenmiş börek görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küflü salam görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına inanılır.

Rüyada küflü domates görmek ün salacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada küflü kaşar peynir görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflü ceviz görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada küflenmiş ev görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, ailesi ile mutlu olacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada küflü makas görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, aile hayatının kötüye gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments