Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflenmiş yoğurt görmek

Rüyada küflenmiş yoğurt görmek

Rüyada küflenmiş yoğurt görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada küflenmiş yoğurt gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda problemler veya tartışmalar ya da bazı sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada küflenmiş yoğurt görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına inanılır.

Rüyada küflü yoğurt görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, yarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada küflenmis yemek görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada küflü para görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına yorulur.

Rüyada küflenmiş yumurta görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada küflü makas görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada küflü kapı görmek büyüleyeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada küflü elma görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments