Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda ayna görmek

Rüyada tavanda ayna görmek

Rüyada tavanda ayna görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, imkânlarını kaybedeceğine, sıkıntıların azalacağına rivayet eder.

Rüyada tavanda ayna gördüyseniz:

  • Bazı konularda insanların işinize karışmasını ya da itirazlarla karşılaşmak istemiyorsanız sır saklamayı bilmeniz gerekiyor.

Rüyada tavanda ayna görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada tavanın çöktüğünü görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ağaç tavan görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına delalet eder.

Rüyada tavanı tamir etmek emellere ulaşılacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başı tavana değmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, işindeki verimin artacağına delalettir.

Rüyada beyaz tavan görmek çok rahat bir döneme girileceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada evin tavanını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada tavana değmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments