Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavana uçmak

Rüyada tavana uçmak

Rüyada tavana uçmak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada tavana uçmak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeleriniz varsa, daha esnek düşünmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada tavana uçmak yükünün hafifleyeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işarettir.

Rüyada tavanda örümcek ağları görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, günah işlemekten korunacağına, sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanın yarıldığını görmek rahata ve huzura kavuşacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada tavanda yürüdüğünü görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavanda delik görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına yorulur.

Rüyada tavan arasında olmak rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev tavanı görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çökmüş tavan görmek hayatının güzelleşeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments