Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolları sıvamak

Rüyada kolları sıvamak

Rüyada kolları sıvamak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, büyük emekler vereceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolları sıvamak gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenize bağlıysanız onlardan maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Rüyada kol sıvamak yanlış yönde kararlar verileceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kolları sıvamak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada beton sıvamak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi çamurla sıvamak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine yorulur.

Rüyada evin dışını sıvamak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamur sıvamak yapılan ortaklıkların bozulacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, fesat kimselerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi sıvamak elindekileri de alıp götüreceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, işlerinin yarım kalacağına işarettir.

Rüyada çamurla ev sıvamak elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments