Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar sıvamak

Rüyada mezar sıvamak

Rüyada mezar sıvamak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, işi ile gündeme geleceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada mezar sıvamak gördüyseniz:

  • Gelişmeler hoşunuza gitse de, hazırlıklı olmanız büyük önem taşıyor olacak.

Rüyada mezar sıvamak yeni işlere girişileceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dam sıvamak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet eder.

Rüyada ev sıvamak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, suçlamalardan aklanılacağına tabir olunur.

Rüyada evin dışını sıvamak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, maddi zarara gireceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada inşaat sıvamak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kasasının ağırlaşacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol sıvamak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamur sıvamak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine yorulur.

Rüyada çamurla ev sıvamak işlerinde önemli adımlar atacağına, hak yoluna döneceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments