Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurla ev sıvamak

Rüyada çamurla ev sıvamak

Rüyada çamurla ev sıvamak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sevdiğini söyleyeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada çamurla ev sıvamak gördüyseniz:

  • Fazla iyimserliği gerçekçiliğe tercih etmemekte fayda var.

Rüyada çamurla ev sıvamak yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi çamurla sıvamak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, maddi anlamda zayıflayacağına delalettir.

Rüyada çamur sıvamak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurla duvar sıvamak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada duvarı çamurla sıvamak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, üstünlük elde edeceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada ev sıvamak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi sıvamak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol sıvamak işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments