Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dam sıvamak

Rüyada dam sıvamak

Rüyada dam sıvamak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, kederleneceğine inanılır.

Rüyada dam sıvamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada dam sıvamak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada ev sıvamak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulur.

Rüyada evin dışını sıvamak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Rüyada evi çamurla sıvamak her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, anne ve baba duası alınacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine inanılır.

Rüyada çamur sıvamak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada çamurla duvar sıvamak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine rivayet eder.

Rüyada duvarı çamurla sıvamak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada duvarı sıvamak huzur ve kazanç getireceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments