Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin dışını sıvamak

Rüyada evin dışını sıvamak

Rüyada evin dışını sıvamak mallarının ve kazancının çoğalacağına, içinin rahatlayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada evin dışını sıvamak gördüyseniz:

  • Size değerli tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle irtibata geçebilirsiniz.

Rüyada evin dışını sıvamak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine işaret eder.

Rüyada evin duvarını sıvamak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurla ev sıvamak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada inşaat sıvamak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarı çamurla sıvamak istenen her şeye sahip olunacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, maddi varlığının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada ev sıvamak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada evi çamurla sıvamak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, herkesin önünde olacağına inanılır.

Rüyada mezar sıvamak problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments