Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi onarmak

Rüyada kabeyi onarmak

Rüyada kabeyi onarmak rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kazancın devamlı olacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kabeyi onarmak gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Rüyada kabeyi onarmak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kendine geleceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet onarmak değişik insanlarla karşılaşacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine yorulur.

Rüyada ev çatısı onarmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski evi onarmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada çatıyı onarmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, işlerindeki karın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı onarmak her gün daha fazla dolacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısını onarmak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına yorulur.

Rüyada tavan onarmak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments