Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı suda yüzdüğünü görmek

Rüyada tatlı suda yüzdüğünü görmek

Rüyada tatlı suda yüzdüğünü görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tatlı suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Çekiciliğiniz ile yeni şartlara adaptasyon konusundaki yeteneğiniz de, çok güçlü bir konuma gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada tatlı suda yüzdüğünü görmek içsel güvensizliklerinize, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine alamet eder.

Rüyada tatlı suda balık tutmak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada tatlı suda balık görmek onların önüne geçeceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak suda yüzmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk suda yüzdüğünü görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada berrak bir suda yüzmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, büyük bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada derin bir suda yüzmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada küçük suda yüzmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments