Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk suda yüzdüğünü görmek

Rüyada soğuk suda yüzdüğünü görmek

Rüyada soğuk suda yüzdüğünü görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına inanılır.

Rüyada soğuk suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.

Rüyada soğuk suda yüzmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada soğuk suda yüzdüğünü görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada soğuk suda yıkanmak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına yorulur.

Rüyada bebeği soğuk suda yıkamak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğuk denizde yüzmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin suda yüzdüğünü görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda yüzmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada sarı suda yüzmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments