Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük suda yüzmek

Rüyada küçük suda yüzmek

Rüyada küçük suda yüzmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalettir.

Rüyada küçük suda yüzmek gördüyseniz:

  • Soğuk algınllığına karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada küçük suda yüzmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada berrak akar suda yüzmek borcunun kalmayacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çok temiz suda yüzmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına yorulur.

Rüyada köpük suda yüzmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada saf suda yüzmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada tatlı suda yüzdüğünü görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada akıntılı suda yüzmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulur.

Rüyada suda bebek yüzdürmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments