Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak bir suda yüzmek

Rüyada berrak bir suda yüzmek

Rüyada berrak bir suda yüzmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada berrak bir suda yüzmek gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar oluşabilir.

Rüyada berrak akar suda yüzmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada berrak suda yüzdüğünü görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berrak suda yüzmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada berrak bir suda yüzmek çok rahat bir döneme girileceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, evlatlarından hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak suda yılan görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada berrak suda abdest almak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, insanların hayır dualarını alacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments