Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı şeker yediğini görmek

Rüyada tatlı şeker yediğini görmek

Rüyada tatlı şeker yediğini görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, konforundan da ödün vereceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, kırgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı şeker yediğini gördüyseniz:

  • Sağlık sorunları yüzünden ilgilenmeniz gereken şeylere fazla konsantre olamamanız olasıdır.

Rüyada tatlı şeker yediğini görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada şeker ve tatlı görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada tatlı ve şeker görmek ticaretinin genişleyeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına delalettir.

Rüyada tatlı şeker yemek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına inanılır.

Rüyada elma şekeri yediğini görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine delalet eder.

Rüyada pamuk şekeri yediğini görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine delalet eder.

Rüyada badem şekeri yediğini görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada birine şeker yedirmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments