Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pamuk şekeri yediğini görmek

Rüyada pamuk şekeri yediğini görmek

Rüyada pamuk şekeri yediğini görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, büyük emekler vereceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pamuk şekeri yediğini gördüyseniz:

  • İlerlemek akşam saatlerine göre daha kolay olabilir.

Rüyada pamuk şeker yediğini görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine işaret eder.

Rüyada pamuk şekeri yediğini görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pamuklu şeker görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz pamuk şeker görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada pamuk şeker almak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine alamet eder.

Rüyada pembe pamuk şekeri yemek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada pamuk şeker görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada pamuk şekeri almak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, onlardan taraf hayır göreceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments