Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine şeker yedirmek

Rüyada birine şeker yedirmek

Rüyada birine şeker yedirmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada birine şeker yedirmek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada ata şeker yedirmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada pamuk şeker yediğini görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada toz şeker yediğini görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine yorulur.

Rüyada badem şekeri yediğini görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada şeker yediğini görmek ticaretinin genişleyeceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına tabir olunur.

Rüyada pamuk şekeri yediğini görmek afiyette giden düzeninden olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına tabir olunur.

Rüyada elma şekeri yediğini görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, gitmediği yerlere gideceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments