Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker ve tatlı görmek

Rüyada şeker ve tatlı görmek

Rüyada şeker ve tatlı görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, şöhret elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada şeker ve tatlı gördüyseniz:

  • Pazarlıklar veya para transferleri konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada tatlı ve şeker görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada tatlı şeker yemek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada tatlı şeker yediğini görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada şeker ve tatlı görmek rızık elde edeceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işarettir.

Rüyada çeşit çeşit şeker görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poşet dolusu şeker görmek ayrılık yaşanacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeker pancarı tarlası görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeker ve lokum yemek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments