Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı ve şeker görmek

Rüyada tatlı ve şeker görmek

Rüyada tatlı ve şeker görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, dertleri biteceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına inanılır.

Rüyada tatlı ve şeker gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler için takdir veya destek beklemeniz hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir.

Rüyada şeker ve tatlı görmek küskünlüklerin oluşacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada tatlı şeker yediğini görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine delalet eder.

Rüyada tatlı ve şeker görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, kazancının katbekat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı şeker yemek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan şeker toplamak kurulu düzeninin olacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada beyaz badem şekeri görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeker çikolata dağıtmak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yeni bir hayata adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada bayram şekeri vermek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, iyi geçiminin biteceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments