Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı reçel görmek

Rüyada tatlı reçel görmek

Rüyada tatlı reçel görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, ondan faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı reçel gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızı sizin gözünüzle değerlendirebilmesini olası hale getirebilirsiniz.

Rüyada tatlı reçel görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bal reçel görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada meyve reçeli görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, istediği gibi hareket edeceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada vişne reçeli yapmak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir reçeli yedirmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ağır günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çilek reçeli kaynatmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Rüyada portakal reçeli yemek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, problemlere çözüm bulunacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bal ve reçel görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments