Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve reçeli görmek

Rüyada meyve reçeli görmek

Rüyada meyve reçeli görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine işarettir.

Rüyada meyve reçeli gördüyseniz:

  • Her şeyi başarabilecek güçtesiniz.

Rüyada meyve reçeli görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine rivayet eder.

Rüyada kavanozda reçel görmek cebinin para göreceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalettir.

Rüyada ahududu reçeli yemek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada vişne reçeli yediğini görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulur.

Rüyada tatlı reçel görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına işaret eder.

Rüyada çilek reçeli kaynatmak yaşamdan istediklerini alacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada kabak reçeli görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada birinin reçel yediğini görmek dertlerinin sonunun geleceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments