Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal ve reçel görmek

Rüyada bal ve reçel görmek

Rüyada bal ve reçel görmek dertlerinin biteceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, ekmeksiz kalacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bal ve reçel gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyler öğrenmeniz ciddi düşünceler içinde olmanız da olasıdır.

Rüyada bal reçel görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, para ve zaman ayıracağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada reçel ve bal görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada bal ve reçel görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine delalettir.

Rüyada vişne reçeli almak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, istediği başarıyı göstereceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe reçel görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, sevgi dolu haberler alınacağına işarettir.

Rüyada vişne reçeli kaynatmak kazancının eksilmeyeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada vişne reçeli pişirmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayva reçeli görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, yokluğa düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments