Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vişne reçeli yapmak

Rüyada vişne reçeli yapmak

Rüyada vişne reçeli yapmak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada vişne reçeli yapmak gördüyseniz:

  • Hayatınıza, yaratıcılık gerektiren işlerinize veya ilişkilerinize biraz daha fazla renk getirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada vişne reçeli yapmak sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine yorulur.

Rüyada vişne reçeli yediğini görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet eder.

Rüyada vişne reçeli kaynatmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, kazancının katbekat artacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vişne reçeli pişirmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada vişne reçeli yemek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada vişne reçeli görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vişne reçeli almak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, hayırlı bir işe başlayacağına rivayet eder.

Rüyada vişne suyu yapmak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments