Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal reçel görmek

Rüyada bal reçel görmek

Rüyada bal reçel görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına delalettir.

Rüyada bal reçel gördüyseniz:

  • Basamakları birer birer çıkmaya çalışmalı, en tepeye ulaşmak için aceleci davranmamalısınız.

Rüyada bal ve reçel görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına işarettir.

Rüyada reçel ve bal görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine işarettir.

Rüyada bal reçel görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, işinde aranan biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm reçeli görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada çilek reçeli yediğini görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada incir reçeli pişirmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, ona göre davranacağına alamet eder.

Rüyada reçel yemek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vişne reçeli yemek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments