Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı limon görmek

Rüyada tatlı limon görmek

Rüyada tatlı limon görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine inanılır.

Rüyada tatlı limon gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Rüyada limon tatlısı görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, planların sarkacağına alamet eder.

Rüyada tatlı limon görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada tatlı limon yemek başarıya giden yolların açılacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada limon içmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada limon yaprağı görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada saça limon sürmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada limon dilimlemek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, sorunların tarihe karışacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada limon satmak elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, umutsuz olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments