Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon içmek

Rüyada limon içmek

Rüyada limon içmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, düşmanlarına da dost olacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada limon içmek gördüyseniz:

  • Bırakın, bazıları kendi bildikleri gibi davransın.

Rüyada limonlu süt içmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, parasına da para ekleyeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada limonlu soda içmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işaret eder.

Rüyada limon suyu içmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada limon sıkıp suyunu içmek iftiraya uğrayacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limonlu su içmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, işveren pozisyonuna geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada limon içmek büyük borçlar alınacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada limonlu çay içmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada limon kolonyası içmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments