Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon yaprağı görmek

Rüyada limon yaprağı görmek

Rüyada limon yaprağı görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, yüksek moralli olacağına tabir olunur.

Rüyada limon yaprağı gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Rüyada limon yaprağı görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna işaret eder.

Rüyada limon kabuğu görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada birinden limon almak şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada limonluk görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada limon kolonyası koklamak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına delalet eder.

Rüyada küflenmiş limon görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada limon kesmek konforunun yerinde olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada limon koparmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments