Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon tatlısı görmek

Rüyada limon tatlısı görmek

Rüyada limon tatlısı görmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, makamını kaybedeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Rüyada limon tatlısı gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Rüyada limon tatlısı görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada tatlı limon görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı limon yemek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada limonlu şeker görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada göze limon sıkmak insanların hayır dualarını alacağına, iyilik ve hayır bulacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada limon katmak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal ve limon görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada limon kolonyası koklamak çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments