Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça limon sürmek

Rüyada saça limon sürmek

Rüyada saça limon sürmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saça limon sürmek gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni girişimlerde bulunmaktan korkmayın.

Rüyada saça limon sürmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne limon sürmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada limon sürmek kazançta zarar edeceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada vücuda limon sürmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada saçlarına kına sürmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine tabir olunur.

Rüyada saça zeytinyağ sürmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada saça sirke sürmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına inanılır.

Rüyada saçını kına sürmek güzel bir haber almaya, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments