Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon dilimlemek

Rüyada limon dilimlemek

Rüyada limon dilimlemek mal veya dünyalığına gelecek zarara, elinin darlık içinde kalacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada limon dilimlemek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerden arınmalısınız.

Rüyada limon dilimlemek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada şeftali dilimlemek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil elma dilimlemek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, artık rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada ayva dilimlemek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir işe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kavun dilimlemek zorlukları teker teker aşacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada balık dilimlemek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaş pasta dilimlemek sorunların aşılacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, sorunların gittikçe artacağına inanılır.

Rüyada kek dilimlemek zahmete ve çileye düşeceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments