Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon satmak

Rüyada limon satmak

Rüyada limon satmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon satmak gördüyseniz:

  • Başarılı olacağınız yöne giriş yaptınız veya o yöne doğru yönlendiriliyorsunuz.

Rüyada limon satmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, edilen duaların tutacağına işarettir.

Rüyada limon almak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, hedeflerine kavuşacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada limon ağacından limon toplamak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada limon bahçesi görmek büyük sorunlar yaşanacağına, ona göre davranacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Rüyada limon ağacından limon koparmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı limon yemek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına inanılır.

Rüyada limon görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon çekirdeği ekmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments